Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Helsinki, Kallio - Valoisa kalustettu läpitalon kaksio syys-lokakuu


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Asta L, 17. Elokuuta 2020. :

Vuokrataan kaksio kalustettuna lyhytaikaiseen n. 1-2kk tarpeeseen, syys-loka. Päivämäärät ovat joustavat, alustavasti noin 9.9-31.10, vuokraus oman pakollisen työmatkan takia.

Vuokra 800e/kk, vuokraan sisältyy sähkö ja vesi.
Asunnossa kaikki tarvittava kalustus, iso makuuhuone parisängyllä ja työpöydällä, sekä pienempi huone jossa yhden hengen sänky (toiminut sohvana) ja iso vaatekaappi, keittiö, eteinen sekä kylpyhuone pesukoneella.

Taloyhtiössä on lisäksi pesutupa ja sauna (jossa kaikille avoimet viikottaiset lenkkisaunat), ullakkokerroksessa myös tuuletusparveke, sisäpihalta löytyy säilytyspaikka pyörille.

Asunto sijaitsee Vaasankadulla, joten kulkuyhteydet joka suuntaan ovat hyvät - Sörnäisten metrolle 300m ja eri busseille/ratikoille noin 500m matka.
Asunto on ylimmässä kerroksessa 6-kerroksisessa (plus ullakko), hissillisessä taloyhtiössä, joten valoisa ja rauhallinen.

Keittiöstä löytyy perus kalustuksen lisäksi astianpesukone, mikro, kahvinkeitin, leivänpaahdin ym. monia eri tavaroita kokkausta varten.
Kylpyhuoneessa pyykinpesukone ja seinässä kiinni oleva kuivausteline.
Paljon säilytystilaa.

Asunnossa asuu 12-vuotias sisäkissa, joka on rauhallinen leidi ja viihtyy omissa oloissaan paljon mutta pitää myös rapsutuksista ja leikistä. Asunto sopii siis kissarakkaalle. Mahdollisesti kissan hoito myös sovittavissa, mutta ideaali tilanne olisi löytää kissan kanssa viihtyvä vuokralainen, sillä oma koti on tottakai kissalle paras paikka.

Asunto-esittelyt voidaan hoitaa video-puhelulla. Myös kuvia tottakai saatavilla, ota yhteyttä. :)


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.