Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TAMPERE, 3h+k+kph+parveke 67m2 retrokoti Rantaperkiössä 720¤/kk


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Pauliina Marjasalo, 28. Elokuuta 2020. :

Vuokrataan kodikas retrokolmio toimivalla pohjalla Rantaperkiöstä. Jos olet kyllästynyt vitivalkoisiin seiniin ja haluat persoonallista kodikkuutta, kotisi on tässä.
Tampereelle pääsee pyörällä Pyhäjärven rantoja pitkin vartissa, kauppa ja bussipysäkit ovat aivan vieressä. Sopii hyvin kimppakämpäksi tai perheen asunnoksi, jossa ei haittaa vaikka koirat juoksevat ravia sisällä.
Etsimme rauhallisia ja vastuuntuntoisia asujia, kuten muutkin taloyhtiön asukkaatkin ovat.
Asunnossa ei saa tupakoida, luottotiedot tule olla puhtaat ja asuntoon tarvitaan 2kk vakuus. Vuokra on 720¤/kk + taloyhtiölle menevä vesimaksu 22¤/kk/asukas. Sähkö oman kulutuksen mukaan.
Koti vapautuu 4.9.2020. Kuvia voi käydä katsomassa Tori.fissä.
Kerro asumistarpeistasi ja itsestänne sähköpostitse:pauliina.marjasalo@hotmail.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.