Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HKI, Kamppi, rauhallinen yksiö Hgin keskustasta, vapaa 01.12.2020-


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Kampin Helmi, 30. Syyskuuta 2020. :

Tarjolla Helsingin Kampissa, Eerikinkatu 21, rauhallisen talon (2.krs) viihtyisä yksiö aivan Helsingin keskustassa.

1 h + pienkeittiö + kph + et, pinta-ala on noin 29 m2. Pesukoneelle löytyy liitäntä ja pesukone voidaan järjestää vuokralaiselle. Huoneisto on erittäin siisti ja hyväkuntoinen.

Pohjaratkaisu on tehokas ja toimiva. Ikkunoista on viihtyisä näkymä sisäpihalle.

Vuokrapyyntö on noin 900,00 EUR/kk sop. muk. riippuen kalusteista yms. Vuokravakuus tilisiirtona 2-3 kk:n vuokraa vastaava summa. Asunto vapautuu sop. muk. viimeistään 01.12.2020.

Talossa on pyörävarasto, vintti- ja kellarikomerot ja autopaikkoja on tarjolla taloyhtiön pihalla ja kaupungin asukaspysäköinnin parkkipaikkoja on runsaasti talon lähistöllä.

Vuokralaisella tulee olla maksuhäiriöttömät luottotiedot tai luottohäiriömerkinnöistä tulee esittää kirjallinen Luottokunnan/NETSin antama selvitys.

Asunnon sijainti on erittäin hyvä Kampin metroaseman tuntumassa ja liikenneyhteydet ovat loistavat (metro, junat, bussit ja raitiovaunut).

Yhteydenotot: helsinki.apartments@outlook.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.