Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HELSINKI: Etsitään kämppistä Pohjois-Haagaan 15.10.2020 vapautuvaan huoneeseen


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Sini, 11. Lokakuuta 2020. :

Vuokrattavana Pohjois-Haagassa 15.10.2020 alkaen vapautuva (muutto mahdollinen myös 1.11.2020), noin 9 m² huone kimppakämpästä. Säilytystiloina huoneen yhteydessä oleva pieni vaatehuone.

Asunnon yhteisiä tiloja ovat keittiö, eteinen ja wc/kylpyhuone. Lisäksi asunnon käytössä ullakolla oleva häkkivarasto. Asunnosta löytyy pyykinpesukone sekä naapuritalossa maksuton taloyhtiön pyykkitupa. Lauantaisin käytettävissä oma saunavuoro. Vuokra 410 ¤ pitää sisällään kaiken eli sähkön, veden ja netin. Vuokralaiselta vaaditaan kuukauden vuokravakuus ja voimassaoleva kotivakuutus.

Asunnolta hyvät kulkuyhteydet eri suuntiin busseilla ja Pohjois-Haagan juna-asema 10 min kävelymatkan päässä. Lähellä myös Alepa ja Kauppakeskus Kaaren palvelut sekä esimerkiksi Pirkkolan ulkoilumahdollisuudet.

Kämppiksinä kaksi rauhallista, töissäkäyvää ja opiskelevaa kolmenkympin molemmin puolin olevaa naista.

Yhteydenotot: sinip00@gmail.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.