Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HKI, Kallio, 1 h + kk + et = 28 m2, vapaa HETI !


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Vuokranantaja, 01. Marraskuuta 2020. :

Tarjolla Helsingin Kalliossa, Helsinginkatu 8, rauhallisen talon viihtyisän sisäpihan puolen yksiö. Ikkunoista avara puistonäkymä Torkkelinmäelle.

1 h + kk + et, pinta-ala on noin 28 m2. Huoneiston voi vuokrata kalustettuna tai ilman kalusteita. Talossa on uusi pesutupa, pyöräkellari ja saunaosasto.

Vuokrapyyntö on 600,00-700,00 EUR/kk sop. muk. riippuen kalusteista yms. Vuokravakuus tilisiirtona 2-3 kk:n vuokraa vastaava summa. Asunto on vapaa 01.11.2020 alkaen.

Autopaikkoja on tarjolla runsaasti talon lähistöllä (Helsingin kaupungin asukaspysäköinnin parkkipaikkoja).

Vuokralaisella tulee olla maksuhäiriöttömät luottotiedot tai luottohäiriömerkinnöistä tulee esittää kirjallinen Luottokunnan/NETSin antama selvitys.

Asunnon sijainti on erittäin hyvä Sörnäisten metroaseman tuntumassa ja liikenneyhteydet ovat loistavat (metro, bussit ja raitiovaunut).

Yhteydenotot: helsinki.apartments@outlook.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.