Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Helsinki Laajasalo yksiö 29m2 1.12.-15.3.


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Pekka Tamminen, 10. Marraskuuta 2020. :

Itä-Helsingin Laajasalossa 29m2 yksiö tarjolla vuokrattavaksi 3,5 kk:ksi. Yksiö sijaitsee Itä-Helsingin Laajasalossa Yliskyläntiellä kerrostalon 3. kerroksessa. Sen läheisyyteen on valmistunut juuri uusi kauppakeskus Saari. Laajasalosta pääsee keskustaan noin 25 minuutissa bussi-metrolla.

Kerrostalo on rakennettu 70-luvulla, mutta siinä on tehty julkisivuremontti 10 vuotta sitten. Yksiössäni on keittiö, jossa pieni pöytä ja tuoli. Olohuone on aika tilava, siinä sänky ja vaatekaappi. Lisäksi on eteisaula ja kylppäri, jossa suihku ja kylpyamme. Huoneisto on tyydyttävässä tai melko hyvässä kunnossa. Huoneistossa on parveke etelään.

Vuokra olisi 500 euroa/kk kolmeksi kuukaudeksi 1.12.2020 - 28.2.2021. Jos otat vain kahden kuukauden ajaksi, niin sitten 600 euroa/kk. Vesimaksu 17¤. Vakuus 2kk vuokra.

Terveisin
Pekka Tamminen
pekka.la.tamminen@gmail.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.