Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TURKU Valoisa, siistikuntoinen yksiö 28m2 Iso-Heikkilässä, 490 e/kk, 1.12.2020


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Liisi Anttila, 14. Marraskuuta 2020. :

Annetaan vuokralle valoisa, siistikuntoinen yksiö Turun Iso-Heikkilässä osoitteessa Otavanaukio 3. Koko 28m2, keittokomero. Putkiremontti tehty 2009 ja WC uusittu samassa yhteydessä. Parveketta ei ole. Hissillinen talo. WC:ssä pesukoneliitäntä mutta tilaa vain pienelle koneelle. Talossa pesutupa ja sauna.

Rauhallinen ympäristö ja hyvät kulkuyhteydet. Bussilla/pyörällä keskustaan n. 10 min. Piha-alueella runsaasti maksutonta pysäköintitilaa.

Asunto vapautuu 1.12.2020. Vuokra 490 e/kk, vesi 22,00 e. Sähkösopimus asukkaan tulee tehdä erikseen. Talossa on kiinteistölaajakaista 10M ja kaapeli-TV. Vuokravakuus 1 kk:n vuokra.

Vuokralaisen luottotietojen tulee olla kunnossa.
Ota yhteyttä ja kysy lisää tai sovi näytöstä!


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.