Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Moderni yksiö Näsijärven rannalla Ranta-Tampellassa Tampere keskustan rajalla


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Raoudha Skhiri, 21. Marraskuuta 2020. :

Annetaan vuokralle 1.1.2021 alkaen upea 29.5 m2 yksiö uudesta asuinalueesta Ranta-Tampellasta Näsijärven rannasta, joka on kävelymatkan päässä ydinkeskustasta. Ranta-Tampellasta on suora yhteys kävely- ja pyöräväylään Lapinniemestä Särkänniemeen.

Asunnosta on mahtavat esteettömät näkymät Näsijärvelle lasitetusta parvekkeesta. Asunnon laatu ja varustelu on huippua: parkettilattiat, lattialämmitys, säädettävä viilennys. Keittiössä keraaminen taso, kompaktiuuni/mikroaaltouuni, liesituuletin, astianpesukone ja kylmäkalusteet. Upea lasitettu parveke, johon käynti liukuovesta, tuo asuntoon lisätilaa. Vuokraan sisältyy Elmo Oy:n nettiyhteys 100/50 M.

Huoneisto on tärkeä säilyttää allergiavapaana, minkä takia tupakointi ja lemmikit ovat kiellettyjä. Mieluummin pitkäaikainen vuokrasuhde.

Vuokra on 680e/kk plus 17e/kk vesimaksu. Vuokravakuus on 1360e. Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen.

Ota yhteyttä, sovi asunnon esittely ja tule katsomaan. e-mail: raoudha.skhiri@gmail.com, puh. 0451371764. Luottotiedot tarkastetaan.


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.