Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HETI VAPAA - Huone kaksiosta, Helsinki (Itäkeskus)


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Veli-Matti Partanen, 15. Joulukuuta 2020. :

HETI VAPAA HUONE!

Itäkeskuksessa (Kauppakartanonkatu, Eastonia vastapäätä, metron ja mainioiden ulkoilumahdollisuuksien vieressä) olisi vuokralle tarjolla kalustettu huone (22m2) juuri remontoidusta kaksiosta (61m2) 9.8. alkaen. Itäkeskuksen metroasemalle pääsee kulkemaan lähes kokonaan sisäkautta. Huoneesta pääsee myös suoraan parvekkeelle.

Huoneessa on parisänky, sohva, TV ja kaksi isoa vaatekaappia. Työpöytä ja työtuoli mahdollistavat myös työnteon kotoa käsin.

Asunnon keittiöstä löytyy kaikki tarpeellinen, eli astiastot, astianpesukone, mikro, jääkaappi-pakastin ja induktioliesi. Huoneiston pohja soveltuu kimppa-asumiseen erinomaisesti, sillä huoneet ovat eri puolilla asuntoa. Vuokrattavan huoneen lisäksi yhteiskäytössä on keittiö ja kylpyhuone. Kylpyhuoneessa on pyykinpesukone.

Asunnon toinen, pienempi, huone on nyt vuokrattuna, mutta jää helmikuusta alkaen omaan satunnaiseen käyttöön. Suurimman osan ajasta asunto on siis vain sinun käytössäsi.

Huone on tarjolla lyhyempään tai pitkäaikaiseen vuokraukseen, vuokra 650e/kk. Vuokra sisältää sähkön, veden ja internetin (200M). Myös autopaikkamahdollisuus löytyy lisähintaan. Pyörävarastossa on hyvin tilaa.

Laita viestiä, mikäli olet kiinnostunut!

veli.partanen@gmail.com
0505966367


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.