Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TAMPERE/KOIVISTONKYLÄ Huone kimppakämpästä omakotitalosta


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Veisulaiset, 05. Tammikuuta 2021.:

Etsitään viidettä kämppistä isoon taloon Koivistonkylään noin 4 km Tampereen keskustasta. Muuttamaan pääset vaikka heti, mutta toivoisimme löytävämme kämppiksen viimeistään 1.2. alkaen.

Vapaana oleva huone on 7 m2. Yhteisiä tiloja on iso olohuone, keittiö kolme vessaa, 2 suihkua, sauna ja musiikkihuone. Piha on iso ja sieltä löytyy grillikatos. Vuokra 350 e + vesi, sähkö ja jätemaksut keskimäärin 45 e/kk. Takuuvuokra (1100 e).

Talon muina asukkaina on neljä mukavaa 30+ tyyppiä (3 naista ja 1 mies). Etsimme rauhallista kämppistä, joka pitää toisinaan myös yhdessäolosta talolaisten kesken.

Laita viestiä jos kiinnostuit!


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.