Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TURKU 53m2 kolmio Kanslerintiellä, 650 e/kk, heti vapaa


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Tapani, 10. Tammikuuta 2021.:

Annetaan vuokralle 53m2 kolmio 3h + keittokomero + parveke osoitteessa Kanslerintie 5. Putkiremontti tehty 2009 ja WC uusittu samalla. Tilaa pyykinpesukoneelle. Julkisivuremontti tehty, jonka yhteydessä parveke uusittu ja lasitettu. Talossa on hissi, pesutupa ja sauna.

Kauppatorille on matkaa noin kolme kilometriä ja sinne pääsee kätevästi myös bussilla, joita kulkee aivan talon edestä useita tunnissa. Kadun toiselta puolelta kulkevat bussit Ruissaloon sekä telakan ja Myllyn kauppakeskuksen suuntaan. Turun linna ja satamakin ovat kävelymatkan päässä. Lähin päivittäistavarakauppa, jonne kulkeutuvat myös matkahuollon paketit, löytyy kadun toiselta puolelta noin 150 m päästä.

Asunto on heti vapaa. Vuokra 650 eur/kk, vesi ja sähkö kulutuksen mukaan. Talossa kiinteistölaajakaista 10Mbps. Vuokravakuus 1 kk: vuokra.

Ota yhteyttä jos on kysyttävää tai jos haluat sopia näytöstä.
Puh.nro 041 713 5693


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.