Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Yksiö Pyynikillä


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Aija, 14. Tammikuuta 2021.:

Tarjotaan vuokralle mukava, pieni yksiö Pyynikillä kalustettuna tai ilman. Asunto vapautuu 1.helmikuuta. Vuokra 570/kk tai lyhyemmin 30e/vrk, vakuus vuokraustilanteen mukaan.

Kalusteina sohva ja sohvapöytä, pieni kirjoituspöytä, sänky 80cm ja peili. Keittiössä leiväpaahdin, vedenkeitin, kahvi pressopannulla, leisi/uuni ja erillinen pakastin, sekä astioita ja keittiövälineet. Hyvin kaappitilaa, lautalattiat ja leveähköt kiviset ikkunalaudat. Taloyhtiössä ilmainen pesutupa ja pyöräkellari. Lenkkisauna tiistaisin ja oma saunavuoro perjantaisin 21-22. Rauhallinen taloyhtiö ja mukavat naapurit.

Pyhäjärvelle 100m, Pyynikin metsäharju lenkkeilymaastoineen aivan vieressä :) ja munkkikahvilalle matkaa 150m. Kaupunkiin kävelee metsäpolkuja tai ulkoiluteitä 15 minuutissa, ja bussi 25 pysäkki aivan asuinrakennuksen vieressä. Auton saa kadun varteen ja Rosendahlin puistoalueella myös runsaasti parkkitilaa, mahdollisuus jonottaa omaa autopaikkaa.

Asunnossa ei voi tupakoida eikä pitää lemmikkejä. Vuokralaiselta edellytetään ja tarkastetaan, että luottotiedot ovat kunnossa. Kerrothan hieman itsestäsi ja tilanteesi. Voin lähettää kuvia sähköpostitse.


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.