Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TAMPERE Iso remontoitu keskustayksiö, pikaisesti vapaana, 620 euroa + vesi


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Hanna Salminen, 16. Tammikuuta 2021.:

Kattavan pintaremontin loppusuoralla oleva valoisa ja tilava 43 neliön yksiö Näsilinnankatu 18:ssa etsii hyvää vuokralaista. Asunnossa on eteinen, kylppäri, alkovillinen huone, jossa myös vaatehuone (hyllyjä ja tankoja) sekä keittiö, jossa pakastelokerollinen jääkaappi, hella ja liitäntä astianpesukoneelle. Ikkunalliseen keittiöön mahtuu ruokapöytä. Eteisessä kiinteä vaatekaappi ja siivouskomero. Säilytystilaa on runsaasti, lisäksi vielä vintilla oleva häkkivarasto. Kylppärissä vesiliitäntä lavuaarin alle sopivalle pienikokoiselle pyykkikoneelle, ja taloyhtiössä myös pesutupa. Asunnon värimaailma on vaalea: seinät ovat maalattu valkoisiksi, keittiön kaapisto on vaalea ja lattiassa uusi vaaleanharmaa laminaatti.

Asunto on ensimmäisen kerroksen ainoa asunto, rauhallisen ja lukitun sisäpihan puolella. Kadun puoleinen ulko-ovi rappuun myös aina lukittuna. Taloyhtiössä isot remontit tehty, julkisivu- ja porraskäytävän remontti viimeisimpänä. Taloyhtiö vuokraa autopaikkoja, joita tällä hetkellä on vapaana.

Asunto vapautuu tammikuun loppuun mennessä. Vuokrasuhde voi alkaa 1.2 tai 1.3 tai jotain siltä väliltä.


Vuokra 620 euroa kuukaudessa ja vesimaksu 25 euroa /hlö / kk. Vuokratakuu 2 kk. Asunnossa ei voi tupakoida, hyvätapaisista lemmikeistä voidaan sopia erikseen. Vuokralaisen luottotiedot tulee olla kunnossa, samoin kotivakuutus.

Edistyvää remonttia voi käydä katsomassa tämän viikonlopun 16.-17.1. aikana tai sopimuksen mukaan. Lisätietoja tai valokuvapyyntöjä voi lähettää osoitteeseen hanna.p.salminen@gmail.com.

Tässä tarjolla pitkäaikaista ja turvallista asumista hyväkuntoisessa asunnossa, lähellä niin keskustan palveluja kuin vaikkapa Pyynikin maastojakin!

Yst. terv. Hanna Salminen


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.