Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Tampere, kalustettu yksiö Pyynikillä luonnonhelmassa


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Aija, 09. Helmikuuta 2021.:

Tarjotaan vuokralle mukava pieni yksiö Pyynikillä. Asunto on vuokrattavissa 31.3. asti, lyhytaikaisesti vuokra 30e/vrk tai 570e/kk.

Valoisa 32m2 asunto, lautalattiat ja leveähköt kiviset ikkunalaudat. Kalusteina 3-istuttava sohva, sohvapöytä, jalkalamppu, 80cm sänky, yöpöytä, peili, pieni kirjoituspöytä. Keittiössä varusteina vedenkeitin, leivänpaahdin, ruokailu- ja keittiövälineet, kahville pressopannu, (mikro) ja radio/cd-soitin.

Hyvät hiihto- ja ulkoilumahdollisuudet; Pyhäjärven laduille 100m ja Pyynikin metsäharju lenkkeilymaastoineen aivan vieressä :) munkkikahvilalle matkaa 150m. Kaupunkiin kävelee tunnelmallisia metsäpolkuja tai ulkoiluteitä 15 minuutissa, ja bussi 25 pysäkki sijaitsee asuinrakennuksen vieressä. Auton saa yleensä kadun varteen ja myös Rosendahlin puiston alueella aina parkkitilaa.

Ylin 4.kerros, ei hissiä. Taloyhtiössä ilmainen pesutupa ja pyöräkellari. Lenkkisauna tiistaisin ja oma saunavuoro perjantaisin 21-22. Rauhallinen taloyhtiö ja mukavat naapurit.

Asunnossa ei voi pitää lemmikkejä eikä tupakoida. Vuokralaiselta edellytetään ja tarkistetaan, että luottotiedot ovat kunnossa. Kerrothan hieman itsestäsi ja tilanteestasi. Voin lähettää kuvia.


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.