Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TURKU, ydinkeskusta, HETI: Kämppis isoon soluasuntoon


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Rami Kuustonen, 01. Maaliskuuta 2021.:

Etsitään alivuokralaista/kämppistä isoon (180m2) soluasuntoon Kristiinankadulle, Turun ydinkeskustaan. Asunnossa majailee lisäksi kolme työssäkäyvää aikuista. Iso keittiö tykötarpeineen & wc/suihku/sauna ovat yhteisessä käytössä.

Alivuokrattava huone on n. 30m2, n.5m korkea, isot ikkunat Kristiinankadulle päin, joten huone on avara ja valoisa. Huoneeseen on rakennettu leveä parvisänky, jonka alla on reilusti tilaa esim. vaatteiden ym. säilytykseen.

Vuokra 350€/kk sis. sähkön ja veden. Asunnossa ei ole käytössä yhteistä wifiä. Olethan siisti ja vuokranmaksut tunnollisesti ajallaan hoitava tyyppi!

Muuttaa voi vaikka heti! Ota yhteyttä ja tule tutustumaan asuntoon ja kämppiksiin, kuvia huoneesta lähetetään pyydettäessä.

Yhteydenotot sähköpostilla tai tekstiviestillä:

Rami Kuustonen
044 082 4158
baron.af.gustafs@gmail.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.