Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TURKU 2h+k+vh+parveke 59 m2


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Anna-Maija, 08. Maaliskuuta 2021.:

Annetaan vuokralle iso ja hyväkuntoinen kaksio Ilpoisissa, Uudentuvankadulla. Lähistöllä sijaitsee kauppa, koulu ja kirjasto sekä runsaasti lenkkipolkuja. Skanssin kauppakeskus on alle kilometrin päässä. Asunto on rauhallisen taloyhtiön neljännessä kerroksessa.

Kylpyhuoneeseen mahtuu hyvin pyykkikone. Keittiön varusteluun kuuluvat jääkaappi-pakastin ja tiskikone. Asunnossa on vaatehuone ja lasitettu parveke metsänäköalalla. Taloyhtiössä on sauna, ja vuokralainen saa käyttöönsä häkkivaraston. Mahdollisuus maksulliseen sähköpistokkeelliseen parkkiruutuun, mutta lähellä on myös ilmaista parkkitilaa.

Vuokra 650/kk, sis. veden. Vuokravakuus 1 kk. Tehdään vuoden määräaikainen sopimus, jonka jälkeen se muuttuu toistaiseksi voimassa olevaksi. Asukkaan on toimitettava todistus luottotiedoista sekä hankittava kotivakuutus. Asunto on vapaa 1.4. tai sopimuksen mukaan.


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.