Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Vantaa Kulomäki heti vapaa 3H+K+P


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Sakke K, 13. Maaliskuuta 2021.:

Vuokrataan määräajaksi tai toistaiseksi heti vapaana oleva kalustettu siisti hiljattain pintaremontoitu parvekkeellinen kolmio Korson Kulomäestä 3H+K+P. Huoneistossa on tilava parveke etelään päin asunto on ylimmässä kerroksessa 3/3. Mahdollista vuokrata solukäyttöön makuupaikat viidelle!

Voidaan vuokrata myös ilman kalusteitakin. Yksityiset näytöt mahdollista järjestää joustavasti myös viikonloppuisin ja iltaisin.

Asunto on kalustettu nukkumapaikat viidelle henkilölle ja huoneisto on varustettu omalla pesukoneella ja keittiössä tarvikkeet myös mikro ja kahvinkeitin ja astiat ja siivousvälineet asunnossa. Autopaikka on. Hyvät kulkuyhteydet muualle esimerkiksi Helsinkiin autolla ajaa alle puoli tuntia ja muualle pääsee julkisilla tarvittaessa Korsosta junalla ja linja-auto lähtee talon edestä ja palvelut ovat lähellä ruokakauppa ihan vieressä. Tupakointi kielletty sisätiloissa.

Etsin siistiä ja mielellään pitkäaikaista vuokran maksukykyistä vuokralaista asunto myös mahdollista vuokrata määräajaksi kuukaudesta eteenpäin joustavasti asunto on heti muuttovalmiina.

Vuokraan sisältyy käyttövesi ja taloussähkö ja maksullinen autopaikka sisältyy vuokraan taloyhtiössä saunatilat saunavuoro varattavissa.
Kotieläimet sallittu. Kotivakuutusta ei vaadita.

Ota yhteyttä viestillä tai soittamalla ilmoituksen yhteydessä olevaan numeroon (7.00-22.00)


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.