Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TAMPERE / TAMMELA


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Tanja, 28. Huhtikuuta 2021.:

Tampere/Tammela/Pikilinna

Etsitään neljättä asukasta Tammelantorin kupeeseen 1.6. alkaen! Vuokrattavan huoneen koko on 17m2, koko asunnon pinta-ala on 148m2. Vuokra 480kk + 20€/vesi, netti sisältyy vuokraan. Sähkö ja muut kulut jaetaan tasan, takuuvuokra 500€. Yhteisiä tiloja ovat iso keittiö, vaatehuone, kaksi vessaa sekä kylpyhuone saunalla ja ammeella. Käytössä on myös kaksi varastokoppia.

Muut asukkaat ovat kolme 25-37-vuotiasta rentoa ja mukavaa naista, sekä kiltti, sisäsiisti kissapappa. Toiveenamme on löytää tähän luotettava ja muita kunnioittava kämppis, jonka kanssa voi hyvässä hengessä sopia asioista ja joka olisi ensisijaisesti etsimässä pidempiaikaista kotia. Arkemme on rauhaisaa ja kotoisaa, meillä on yleensä aina siistiä ja kunnioitamme muiden tarvetta omaan tilaan ja rauhaan.

Talossa tehdään julkisivuremonttia maalis-marraskuussa. Kesäkuussa asunto on huputettu, sillä maalaus ja kohennustöitä tehdään kadunpuolella (jonne asunnon ikkunat). Heinäkuu-lokakuu remonttia tehdään talon toisessa osassa ja sisäpihalla. Vuokranantajan kanssa sovittu hyvitys vuokranalennuksesta remontin ajaksi. Hyvitys -30% kesäkuulta ja heinä-marraskuu -15%.
Jos kiinnostuit, laita viestiä ja kerro itsestäsi ja ajatuksistasi yhteisasumisesta :)


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.