Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Helsinki Pitäjänmäki 15,4m2 1.6 - 31.7 293€


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Joonas, 04. Toukokuuta 2021.:

Vuokraan kahdeksi kesäkuukaudeksi (1.6 - 31.7.2021) siistin 15,4m2 yksiö opiskelija-asunnon HOASin tiloissa Pitäjänmäentie 13 C, Helsingissä. Hyvä sijainti ja bussi- sekä juna kulkuyhteydet. Pitäjänmäentien rautatieasema on 3min kävelymatkan päässä. Huone on osittain kalustettu.

Huoneessa on oma keittiökulma: jääkaappi, hellat, keittiötaso, lavuaari. Lisäksi huoneessa on kaappitiloja, vessa- ja suihkuhuone, pöytä. Vuokraan sisältyy vesi, sähkö ja netin käyttö. Mukana kaikki mikä näkyy kuvissa, huoneesta puuttuu sänky.

Omalla avaimella lukittava yksiö on osa isompaa neliötä, jossa keskellä on yhteinen huone. Huoneet on äänieristetty. Välillä saattaa kuulua hiljaista ja kaunista soittoa, sillä vuokralaiset ovat Sibelius-Akatemiasta. Opintojen päättyessä kesäloman aikana saattaa olla hiljaista. Vuokralaiset ovat rauhallisia sekä hiljaisuutta ja yksityisyyttä kunnioittavia. Asunto on virallisesti 1. krs, oikeasti 2. krs korkeudella.

Yhteishuone on yhteisessä käytössä harvoin, sillä omissa huoneissa (yksiössä) on kaikki olemassa. Yhteishuoneessa pystyy tarvittaessa käyttämään uunia, joka on ainoa puuttuva asia omassa yksiössä.

Lisäksi ilmainen pesutupa, sauna, hissi, paikka polkupyörille. Lemmikkit ovat kiellettyjä.

Vuokra 293 euroa / kk


Ottamani kuvat löytyvät tästä:
https://photos.app.goo.gl/YLsCNekGGgKMLexK8


Asunnon viralliset sivut:
https://www.hoas.fi/kohteet/pitajanmaentie-13/


Ota yhteyttä joonast270@gmail.com


Yst. terveisin Joonas


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.