Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TAMPERE Tyylikäs kaksio terassipihalla keskustassa


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt M Aalto, 10. Toukokuuta 2021.:

Vuokraa ihana kaksio Ratinanrannasta vain kävelymatkan päässä palveluista. Nauti omasta isosta terassipihasta ja tasokkaasta asunnosta, jonka erikoisuutena on lähes asunnon kokoinen terassi.

Keittön kalusteet RST terästä: Keraaminen liesi, erillisuuni, astianpesukone, jääpakastinkaappi, mikroaaltouuni. Sälekaihtimet ja pyykinpesukone valmiina. Mahdollisuus vuokrata myös osittain tai täysin kalustettuna. Vapautuu 1.6. Luottotiedot tarkastamme.

Ratinanranta on yksi Tampereen arvostetuimmista asuinalueista hyvän sijaintinsa, onnistuneen kaupunkisuunnittelun ja upean maiseman ansiosta.

Huhtikuussa 2018 avattu kauppakeskus Ratina tuo kaikki tarvittavat palvelut käden ulottuville. Läheltä löytyvät myös keskuskirjasto Metso, linja-autoasema, Ratinan stadion, Koskikeskus, Laukontori sekä Tampereen yliopisto.

Myös ulkoilumahdollisuudet Ratinan ympäristössä ovat loistavat.

Kulkuyhteydet muualle Suomeen sekä keskustaan ovat erinomaiset ja linja-autoasema löytyy aivan Ratinan kauppakeskuksen vierestä.

Lisätietoja M Aalto p. 0400 665928

loma.aallot@gmail.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.