Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Helsinki Pitäjänmäki / Kalustettu kolmio 07/2021 - Furnished 2 br 07/2021


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Jenni, 17. Toukokuuta 2021.:

Tarjotaan vuokralle kalustettu kolmio (78m2) Helsingin Pitäjänmäessä heinäkuuksi 2021. Sijainti Talin urheilupuiston läheisyydessä; S-Market, hyvät julkiset kulkuyhteydet, lenkkimaastot ja kaupunkipyörästoppi lähellä.

Ylin (5.) kerros hissillisessä kerrostalossa. 2 makuuhuonetta (toisessa 160cm ja toisessa 120cm sänky), olohuoneessa iso sohva ja tv, lasittamaton parveke, erillinen kodinhoitohuone jossa pesukone. Kylpyhuoneessa suihku, viikottainen saunavuoro taloyhtiön saunassa mahdollinen. Keittiö muutoin täysin varusteltu, mutta ei astianpesukonetta.

Tarkemmat vuokrapäivät ja lemmikit neuvoteltavissa. Vuokra 1300€ (sis. netti, sähkö, kotivakuutus ja vesi). Luottotiedot tarkistetaan, takuu 1000€.

For English please contact me directly.


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.