Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TAMPERE, 38 m2 yksiö Juhannuskylästä 1.9. alkaen


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Anne, 10. Kesäkuuta 2021.:

Vuokrataan reilun kokoinen, todella kaunis ja siisti yksiö Tampereen Juhannuskylästä 1.9.2021 alkaen. Asuntoon kuuluu yksi iso huone, kylpyhuone ja keittiö, jonka yläpuolella nukkumaparvi.

Talo on 1900-luvun alkupuolella rakennettu kivi/puutalo, jossa kauniit, korkeat huoneet. Asunnosta löytyy myös toimiva kakluuni, pyykkikone ja astianpesukone. Sisäpihan toisella puolella on taloyhtiön sauna, joka vapaasti asukkaiden käytettävissä.

Vuokra 650e/kk, sisältäen veden ja netin. Asunnossa on sähkölämmitys, jonka kustannukset noin 80e/kk. Vuokralaiselta vaaditaan yhden kuukauden takuuvuokra sekä kattava kotivakuutus.

Asunnosta ei valitettavasti ole kuvia, mutta näyttö järjestyy. Ota yhteyttä numeroon 040 74 88 709 / Anne.


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.