Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Vantaa, remontoitu yksiö 490eur/kk


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Lotta, 10. Kesäkuuta 2021.:

Vuokralle tarjotaan 22m2 yksiö Vantaan Vaaralassa, Lähdepuistontie 17 -osoitteessa Fazerin 50-luvulla rakennuttamassa kerrostalossa.

Pohjakerroksen päätyhuoneistosta avautuvat vehreät näkymät, asunnon kylpyhuone suihkutiloineen sekä keittiö on remontoitu. Taloyhtiöön kuuluu myös sauna ja pesutupa ja asuntoon kuuluu ullakkokomero. Taloyhtiössä on meneillään kattoremontti, joka päättyy aikataulun mukaan lokakuussa. Tässä rapussa se alkaa elokuussa. Vaikka remontti ei suuremmin vaikuta asumiseen pohjakerroksessa, on vuokra vain 490eur/kk + vesimaksu 20eur/kk lokakuun 2021 loppuun asti. Sen jälkeen vuokra on 580 eur/kk + vesimaksu 20 eur/kk. Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen. Asunto vapautuu viimeistään 1.7.2021 ja sopimuksen ensimmäinen mahdollinen irtisanomispäivä on 12kk kuluttua.

Asunnon vierestä n. 200m päästä löytyy niin K-kauppa, McDonalds kuin bussipysäkit Vantaalle (mm. Tikkurila ja Aviapolis) ja Helsinkiin (30min keskustaan).

Ota yhteyttä sähköpostiin: lottalenius@gmail.com ja kerro itsestäsi sekä siitä, miksi haet asuntoa. Tarkistan hakijoiden luottotiedot. Asunnossa ei saa tupakoida tai pitää lemmikkejä.


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.