Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HKI, Vallila, 1 h+avok+kph = 24 m2, VAPAA HETI !


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Vallilan Helmi, 30. Kesäkuuta 2021.:

Tarjolla Helsingin Vallilassa, Mäkelänkatu 34, kadun puoli, rauhallisen talon (1.krs, 4-5 metriä kadun yläpuolella) viihtyisä yksiö erinomaisin kulkuyhteyksin!

1 h + avokeittiö + kph + et, pinta-ala on noin 24 m2. Pesukoneelle löytyy liitäntä ja pesukone voidaan myös järjestää vuokralaiselle. Huoneisto on erittäin siisti ja remontoitu jokunen vuosi sitten ja putkiremontti on tehty!

Pohjaratkaisu on avara, tehokas ja toimiva. Ikkunoista on viihtyisä näkymä Mäkelänkadulle ja puistoon!

Vuokrapyyntö on 700,00 - 750,00 EUR/kk sop. muk. Vuokravakuus tilisiirtona 2-3 kk:n vuokraa vastaava summa. Asunto on vapaa 30.6.2021 alkaen.

Talossa on pyörävarasto, kellarikomerot ja autopaikkoja on tarjolla taloyhtiön pihalla ja kaupungin asukaspysäköinnin parkkipaikkoja on runsaasti tarjolla talon lähistöllä.

Vuokralaisella tulee olla maksuhäiriöttömät luottotiedot tai luottohäiriömerkinnöistä tulee esittää kirjallinen Luottokunnan/NETSin antama selvitys.

Asunnon sijainti on erittäin hyvä ja liikenneyhteydet ovat loistavat (bussit, raitiovaunut, metro ja junat Pasilan asemalta)!

Yhteydenotot: helsinki.apartments@outlook.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.