Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Kimppa-asunto 17 min Helsingin keskustasta


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt suvi, 06. Heinäkuuta 2021.:

Tule asumaan mukavaan ja tilavaan (90m2) kimppa-asuntoon, joka sijaitsee rauhallisessa kerrostalossa runsaiden palvelujen ja liikuntamahdollisuuksien äärellä Myyrmäessä.

Asunnossa on kolme makuuhuonetta, joista yksi on vapaana. Asunnossa on myös iso olohuone, lasitettu parveke ja myös sauna. Kaikista huoneista on avarat ja vihreät näkymät. Asunnossa asuu tällä hetkellä kaksi nuorta naista. Vapaa huone on noin 12 m2 ja se on kalustamaton (iso vaatekaappi on). Asunto on siistissä kunnossa, seinät maalattuja ja lattiat parkettia. Kyseessä on läpitalon huoneisto, kaikista ikkunoista on vehreät näkymät.

Myyrmäestä on hyvät liikenneyhteydet, junalla pääsee 17 minuutissa (ab-lipulla) Helsingin keskustaan ja junalla pääsee myös toiseen suuntaan, vaikka lentokentälle ja Tikkurilaan. Myös bussiyhteydet ovat hyvät. Myyrmäessä on paljon palveluita, mm Myyrmanni lukuisine kauppoineen ja ravintoloineen, kirjasto, uimahalli, urheilupuisto, useita kouluja ja hyvät ulkoilualueet.

Asunnossa on pyykinpesukone ja astianpesukone. Asunnossa on nettiyhteys (50M), joka myös sisältyy vuokraan. Huoneen vuokra on 435 e/kk ja vesi 25e. Vakuus 800e.
Jos asunto kiinnostaa, ota yhteyttä splunden@gmail.com ja kerro samalla jotain itsestäsi.


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.