Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

ESPOO/HENTTAA: heti vapaa huone yhteisössä


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Riika Lindholm, 07. Heinäkuuta 2021.:

Kotimme on avara ja valoisa omakotitalo, joka sijaitsee lähellä Espoon keskuspuiston metsiä ja lenkkeilymaastoja. Yhteisömme jäsenet ovat kiinnostuneita mm. maanläheisestä henkisyydestä ja ihmisenä kasvamisesta. Elämäntyylimme on enimmäkseen aika rauhallista, ja meistä on mukavaa jakaa arkea yhdessä esimerkiksi ruokapöydän ääressä tai lasten leikkien lomassa. Pidämme yhteiset tilat siisteinä, kunnioitamme toisten yörauhaa ja käytäntöihimme kuuluu vähäpäihteisyys.

Yhteisössämme asuu tällä hetkellä kuusi 25-41-vuotiasta aikuista ja kaksi 4-5-vuotiasta lasta. Toivomme uudeksi asukkaaksi mukavaa ja lapsirakasta ihmistä, jolla olisi joustava ja rento suhtautuminen yhteisöelämään. Meille ei tällä hetkellä mahdu uutta kokoaikaista lasta, mutta lyhyemmät lasten tai lastenlasten vierailut olisivat oikein tervetullut lisä yhteisöömme.

Vapautuva huone on kooltaan n. 12 m2 ja sijaitsee talon 3. kerroksessa. Käytössä on lisäksi iso olohuone, toimiva keittiö, sauna ja kylpyamme, wc ja suihku joka kerroksessa, kodinhoitohuone, varastotilaa ja oma piha. Lähimmät palvelut ovat reilun kilometrin päässä Suurpellossa, ja vierestä kulkee 15 minuutissa bussi Matinkylään, josta pääsee metrolla Helsinkiin.

Huoneen vuokra on 473 e/kk ja muut kulut keskimäärin 60-80 e/kk (takuuvuokra 2 kk). Valitettavasti meille ei voi ottaa lemmikkieläimiä.

Ole rohkeasti yhteydessä, jos kiinnostuit yhteisöstämme!
Yhteydenotot: henttaansydan(at)gmail.com

Voit käydä lukemassa pidemmän ilmoituksen täältä: https://tinyurl.com/vsuhu9by

Henttaan Sydämen asukkaat


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.