Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HKI, Katajanokka, 2 h + k + et + kph = 66 m2


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Katajanokan Kaiku, 18. Heinäkuuta 2021.:

Tarjolla Helsingissä, Katajanokalla, 3.krs:n upea, valoisa ja puistonäkymällä varustettu kaunis huoneisto vanhassa Jugend-talossa, Luotsikatu 18.

2 h + avara keittiö + et + kph, pinta-ala on noin 66 m2 (ei tarkistusmitattu). Pesukoneelle löytyy liitäntä ja pesukone voidaan myös järjestää vuokralaiselle. Huoneisto on erittäin siisti ja remontoitu jokunen vuosi sitten. Talossa on putkiremontti tehty ja talo on erittäin rauhallinen!

Pohjaratkaisu on avara, tehokas ja käytännöllinen. Ikkunoista on viihtyisä näkymä itään Vyökadulle ja puistoon!

Vuokra on neuvoteltavissa ja vuokrapyyntö on noin 1.400,00 EUR/kk sop. muk. Vuokravakuus tilisiirtona 2-3 kk:n vuokraa vastaava summa. Asunto on vapaa 31.08.2021 alkaen.

Talossa on uusittu hieno sauna-osasto, pyörävarasto, pyykinkuivaustila, kaunis sisäpiha ja kaupungin asukaspysäköintiparkkipaikkoja on runsaasti tarjolla talon lähistöllä.

Vuokralaisella tulee olla maksuhäiriöttömät luottotiedot tai luottohäiriömerkinnöistä tulee esittää kirjallinen Luottokunnan/NETSin antama selvitys.

Asunnon sijainti on erittäin rauhallinen, mutta kuitenkin aivan Helsingin keskustassa ja liikenneyhteydet ovat loistavat (raitiovaunut, metro yms.)!

Yhteydenotot: helsinki.apartments@outlook.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.