Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HKI, Vallila, 2 h + avok + kph + et = 41 m2, vapaa 08/2021


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Vallilan Helmi, 19. Heinäkuuta 2021.:

Tarjolla Helsingissä, Vallilassa, 1.krs:n remontoitu, valoisa ja puistonäkymällä varustettu huoneisto, Mäkelänkatu 40.

2 h + avokeittiö + et + kph, pinta-ala on 41 m2 (ei tarkistusmitattu). Keittiöstä löytyy astianpesukone, mikro ja jääkaappi-pakastin. Pyykinpesukoneelle löytyy liitäntä ja pesukone voidaan myös järjestää vuokralaiselle. Huoneisto on siisti ja remontoitu jokunen vuosi sitten. Talossa on putkiremontti tehty!

Pohjaratkaisu on avara, tehokas ja käytännöllinen. Ikkunoista on viihtyisä näkymä itään Mäkelänkadulle ja puistoon!

Vuokrapyyntö olisi 880,00 EUR/kk sop. muk. Vuokravakuus olisi tilisiirtona 2-3 kk:n vuokraa vastaava summa. Asunto vapautuu noin 20.08.2021 alkaen.

Talossa on pyörävarasto, pyykinkuivaustila, kaunis sisäpiha, talon omia autopaikkoja ja kaupungin asukaspysäköintiparkkipaikkoja on lisäksi runsaasti tarjolla talon lähistöllä.

Vuokralaisella tulee olla maksuhäiriöttömät luottotiedot tai luottohäiriömerkinnöistä tulee esittää Luottokunnan/NETSin/www.omatieto.fi -sivuston antama kirjallinen selvitys.

Asunnon sijainti on erittäin keskeinen ja liikenneyhteydet ovat loistavat (raitiovaunut, bussit, junat, metro) ja sujuvat tieyhteydet eri puolille kaupunkia!

Yhteydenotot: helsinki.apartments@outlook.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.