Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HKI, Punavuori, 1 h+avok+kph+et=26 m2, vapaa 01.09.2021-


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Punavuoren Helmi, 24. Heinäkuuta 2021.:

Tarjolla vuokralle Helsingissä, Punavuoressa, tehokas, avara ja valoisa, rauhallisen, lukitun sisäpihan puolella, Merimiehenkatu 33.

1 h + avok + et ja kph. Pinta-ala on 26 m2 (ei tarkistusmitattu). Talossa on erittäin toimiva talopesula asukkaiden käyttöön, joten omaa pyykinpesukonetta ei tarvita. Huoneisto on siisti ja siinä on kauniit lankkulattiat sekä avara avokeittiö. Kylpyhuoneessa on kunnon suihku ja se on kokonaan laatoitettu.

Vuokrapyyntö olisi 800,00 EUR/kk sop. muk. Vuokravakuus olisi tilisiirtona 2-3 kk:n vuokraa vastaava summa. Asunto vapautuu elokuun lopulla 2021.

Talossa on kellari- ja vinttikomerot, pyörävarasto, sauna, pyykinpesu- ja kuivaustila sekä kaunis sisäpiha ja kaupungin asukaspysäköintiparkkipaikkoja on runsaasti tarjolla talon lähistöllä.

Vuokralaisella tulee olla maksuhäiriöttömät luottotiedot tai luottohäiriömerkinnöistä tulee esittää Luottokunnan/NETSin/www.omatieto.fi -sivuston antama kirjallinen selvitys.

Asunnon sijainti on erittäin hyvien liikenneyhteyksien läheisyydessä ja liikenneyhteydet ovat loistavat eri puolille kaupunkia (raitiovaunut, bussit ja metro)!

Yhteydenotot: helsinki.apartments@outlook.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.