Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HKI. Kamppi, 1h + avok + kph + et = 26 m2, vapaa 31.08.2021-


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Kampin Helmi, 02. Elokuuta 2021.:

Tarjolla Helsingissä, Kampissa, 2.krs:n remontoitu, valoisa huoneisto, Kalevankatu 38.

1 h + avokeittiö + et + kph, pinta-ala on 26 m2 (ei tarkistusmitattu). Vuokraan sisältyy pyykinpesukone, mikro ja jääkaappi-pakastin. Huoneisto on siisti ja remontoitu.

Huoneisto on kalustettu: sohva, sohvapöytä, parisänky ja vaatekaapisto.

Pohjaratkaisu on avara, tehokas ja käytännöllinen. Ikkunoista on viihtyisä näkymä pohjoiseen Kalevankadulle!

Vuokrapyyntö olisi 800,00 EUR/kk sop. muk. Vuokravakuus olisi tilisiirtona 2 kk:n vuokraa vastaava summa. Asunto vapautuu 31.08.2021 tai sop. muk.

Talossa on pyörävarasto, pyykinkuivaustilat, sisäpiha, talon omia autopaikkoja, autohalli ja kaupungin asukaspysäköintiparkkipaikkoja on lisäksi runsaasti tarjolla talon lähistöllä.

Vuokralaisella tulee olla maksuhäiriöttömät luottotiedot tai luottohäiriömerkinnöistä tulee esittää Luottokunnan/NETSin/www.omatieto.fi -sivuston antama kirjallinen selvitys.

Asunnon sijainti on erittäin keskeinen ja liikenneyhteydet ovat loistavat (raitiovaunut, bussit, junat, metro) ja sujuvat tieyhteydet eri puolille kaupunkia!

Yhteydenotot: helsinki.apartments@outlook.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.