Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Helsinki, Kommuuni Pikku-Huopalahdessa etsii kahta asukkia


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Santeri, 07. Elokuuta 2021.:

Morjens!

Kommuuni Pikku-Huopalahdessa etsii kahta uutta asukkia! Huoneet vapautuvat viimeistään 1.10., mutta mahdollisesti jo syyskuun puolen välin jälkeen. Halutaan sut elävöittämään kotiamme! Onko sulla etsinnässä koti, jossa vastaporisseen kahvin tuoksu leijailee keittiöstä ja olohuoneesta kaikuu groovia musaa? Koti, jossa saat huoletta vetäytyä oman huoneen rauhaan, mutta myös yhtälailla jakaa ajatuksia kämppisten kanssa ihan perus elämästä, kuten myös kirjallisuudesta, tieteistä, musiikista, harrastuksista, luonnosta tai vaikka politikastakin? Koti, jossa hyvä ruoka ja elämän pienet ilot pääsevät ansaitsemaansa kunniaan kuten asuintoverisikin? Oletko iloinen, muita kunnioittava, luova, rauhallinen, mutta silti eläväinen ihminen? Jos vastasit ylläoleviin kysymyksiin kyllä, saatat olla uusin toverimme!

Kommuunissa vapautuu kaksi huonetta 9m2 & 12m2 viimeistään 1.10 alkaen, mahdollisesti jopa syyskuun puolivälistä. Ensimmäisen huoneen vuokra on 453€ ja toisen 484€ kuukaudessa, sisältäen veden & nettiyhteyden. Sähkö verotetaan erikseen ja kotivakuutus tulee ottaa. Takuuvuokra on yhden kuukauden vuokran suuruinen.

Asunto sijaitsee Tilkantorin välittömässä läheisyydessä Pikku-Huopalahdessa. lähes 100-neliöinen valoisa läpitalohuoneisto on mainio ratkaisu kommuuniasumiseen. Yhteisiin tiloihin kuuluu näppärä keittiö, avoin ja valoisa olohuone, parveke merinäköalalla, kylppäri, vessa ja eteinen. Yhteisiä tiloja saa hyödyntää mielensä mukaan vaikkakin erityisesti arkena talon olisi hyvä hiljentyä viimeistään puolen yön maissa. Siivous hoituu vuoroviikoin. Kämppiksiksi saat Anssin ja Santerin. Anssi puuhailee milloin mitäkin, viettää paljon aikaa erilaisen raksatöiden, retkeilyn ja musaprojektien parissa, soittaa intohimoisesti kitaraa, temppuilee slacklinella ja kiipeilee. Santeri nauttii erityisesti hitaista aamuista ja on puuhaillut kansalaisjärjestöhommia jo jonkin aikaa, mutta on syksystä alkaen opiskelemassa täyspäiväisesti. Meidän iloihin kuuluu hyvät keskustelut, vasemmistolaiset arvot ja esimerkiksi leffa- tai dokkari-illat tai muu kiva tekeminen yhdessä. Arvostamme kodin rauhaa ja vakautta.

Asunnosta on loistavat yhteydet niin luontoon, keskustaan kuin lähikauppaankin. Sekä Seurasaari että Keskuspuisto ovat kivenheiton päässä ja 10 ratikan pysäkille ja Manskun dösäreille lampsii muutaman minuutin kuten lähimpin ruokakauppoihin, mm. 24h Alepaan.

Jos kuulet Pikku Huopalahden kutsuvan nimeäsi, laita mulle viestiä ja kerro itsestäs!

Yhteystiedot:
oaxakwi@gmail.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.