Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

VANTAA, Kartanonkoski. Vuokrataan huone 1.9. alkaen viihtyisästä asunnosta.


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Tomi, 20. Elokuuta 2021.:

Moikka! (see in English at the end)

Vantaan Kartanonkoskella on nyt tarjolla 1.9. alkaen huone viihtyisästä ja avarasta 81,5m2 4h+k+s+p-asunnosta.
Voit valita JOKO pienemmän makuuhuoneen TAI isomman makuuhuoneen, jossa tilava kaapisto ja oma vaatehuone. Osoite on Hagelstamintie 20, Vantaa.

Asunto on valoisa ja siisti, ja siitä löytyy mm. sauna, pesukone, astianpesukone, parkettilattia ja reilunkokoinen telkka. Parveke vehreälle sisäpihalle, jossa lasten leikkipaikka. Asunnossa on 3 makuuhuonetta ja mukavat kämppikset (2)!

Miljöö on puistomainen ja talot hauskanvärisiä, pieniä puroja ja kaarisiltoja sorsineen päivineen. Rauhallista seutua ja luonto lähellä. Vieressä on Kauppakeskus Jumbo ja Viihdekeskus Flamingo, lähellä lähikauppoja sekä liikkeitä Gigantista Bauhausiin. Loistava kiinalainen ravintola Ju Fu pitää mainita myös.

Kehä-3 ja Tuusulan valtatie lähellä. Lentokentälle ajaa 7 min. Hkin keskustaan ajaa omalla autolla 15-20min. Oven vierestä kulkee Hkin keskustaan bussit 614 ja 615, joilla pääsee n. 30 minuutissa.

Pienemmän huoneen vuokra on 445 e/kk ja suuremman 495 e/kk sisältäen vesimaksun (lisäksi netti, sähkö ja kotivakuutus jaetaan asukkaiden kesken). 1kk takuuvuokra.

Jos kiinnostus heräsi ja olet luotettava ja reilu tyyppi, ja luottotietosi ovat kunnossa, soita rohkeasti ja jutellaan lisää. Asukkaat ovat leppoisan rentoja, ja arvostathan sinäkin rauhallisempaa kotielämää.

Vapautuva huone on kalustamaton. Oheisessa pohjapiirroksessa pienempi huone on vasemmassa yläkulmassa ja suurempi huone+vaatehuone oikeassa yläkulmassa. Valokuvissa pienemmässä huoneessa violetti seinä. Lämpimästi tervetuloa!

Ystävällisin terveisin,

Tomi

puh. 050 353 9944 / tomi.valimaa (at) gmail.com

---
Hi there!

Now available for rent a room in a cosy apartment in Kartanonkoski, Vantaa. You can choose EITHER a smaller bedroom OR a larger bedroom with a walk-in closet.

The apartment (3 bedrooms, living room, kitchen, sauna! (81m2)) is well equipped (washing machine for laundry, etc.), in good condition and has a glazed balcony. Address: Hagelstamintie 20, Vantaa.

You would have two friendly housemates :) Good public transportation connections, frequent airport buses (614, 615) will take you to Helsinki city centre in ca. 30 minutes.

Rent is 445e/month for the smaller bedroom or 495e/month for the larger one including water fee. In addition, electricity and internet fees are shared. Rent deposit is 445e/495e.

The vacant room will be unfurnished. In the attached floor plan the smaller bedroom is in the upper left corner, and the larger bedroom+walk-in closet in the upper right corner. Warmly welcome!

If you're interested and are an easygoing and reliable person with credit rating OK, please don't hesitate to contact me: tomi.valimaa (at) gmail.com / mobile 050 353 9944.

Welcome to live in a nice home with nice people!

Kind regards,
Tomi
puh. 050 353 9944 / tomi.valimaa (at) gmail.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.