Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HKI, Kallio, 2 h + kk + kph + et = 36 m2, vapaa 01.09.2021 -


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Helsinki Apartments, 21. Elokuuta 2021.:

Tarjolla Helsingin Kalliossa, Aleksis Kiven katu 10, rauhallisen talon (2.krs) viihtyisä kaksio aivan Sörnäisten metroaseman tuntumassa.

2 h + kk + kph + et, pinta-ala on noin 36 m2 (ei tarkistusmitattu). Pesukonetta ei tarvita, sillä talossa on hyvä talopesula käytössä asukkaille. Huoneisto on siisti ja putkiremontti on tehty talossa muutama vuosi sitten. Lattiat ovat parkettia sekä laminaattia ja huoneisto on hyväkuntoinen.

Pohjaratkaisu on tehokas ja toimiva. Huoneisto sopii yhdelle, pariskunnalla tai kahdelle hyvälle kaverukselle (erilliset huoneet, mutta toisen huoneen kautta on kulku keittokomeroon). Ikkunoista on viihtyisä näkymä kadulle ja puistoon.

Vuokrapyyntö on 750,00 EUR/kk tai sop. muk. riippuen kalusteista yms. Vuokravakuus tilisiirtona 2-3 kk:n vuokraa vastaava summa. Asunto vapautuu 01.09.2021.

Talossa on sauna, talopesula, pyörävarasto, vintti- ja kellarikomerot. Autopaikkoja on tarjolla (kaupungin asukaspysäköintipaikkoja) runsaasti talon lähistöllä.

Asunnon sijainti on erittäin hyvä ja liikenneyhteydet ovat loistavat (metro, junat, bussit ja raitiovaunut).

Yhteydenotot aluksi sähköpostilla: helsinki.apartments@outlook.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.