Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

UPOUUSI valoisa yksiö 1h+avok+las.parveke


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Jani Juva, 02. Syyskuuta 2021.:

Vuokra: 639 €/kk + sähkö + vesi
Autopaikka: Löytyy
Vakuus: 1 kk vuokra

Tämä täysin uusi koti sijaitsee Vantaan Asolassa hyvien yhteyksien ja palveluiden päässä. Asunnolta on kävelymatka Rekolan juna-asemalle, josta matka taittuu vaikkapa Tikkurilaan kuudessa minuutissa ja Helsinkiin alle puolessa tunnissa. Lisäksi bussipysäkit ovat muutaman sadan metrin päässä. Alue tarjoaa upeat ulkoilumaastot kotioveltasi ja itse asunto sijaitseekin rauhallisella, modernilla uudisrakennusalueella. Asolaan on lisäksi suunnitteilla kattavien palveluiden urheilupuisto uimahalleineen.


Tämä koti on siis täysin uusi ja sen ajattomat, vaaleat pintamateriaalit (mm. tammiparketti, vaalea keittiö ja laatoitettu kylpyhuone) luovat avaruutta ja arvokkuutta hyvin käytettyihin neliöihin. Asunnossa on suuret ikkunat ja iso lasitettu parveke (9m2), tavallista korkeampi huonekorkeus (3m) ja hyvin varusteltu moderni keittiö sekä tilava kylpyhuone. Asunto sijaitsee kolmannessa kerroksessa ja sen parveke sekä ikkunat aukeavat suojaiselle Lipstikkapolulle.


Entä oletko aina haaveillut kaupunkiparvekkeesta, jossa onnistuu esimerkiksi parvekeviljely, huonekasvien kasvatus taikka lepokeitaan sisustaminen? Tämän asunnon lasitettu parveke tarjoaa 9 neliötä avaraa lisätilaa asuntoon.


Käytössäsi on myös saunaosasto rakennuksen ylimmässä kerroksessa. Saunaosastoon kuuluu viihtyisä oleskelutila, josta on käynti suurelle, lasitetulle parvekkeelle vilvoittelemaan. Myös lämmin varastotila tavaroillesi löytyy ylimmästä kerroksesta.


PS. Kuvia ja/tai videon asunnosta saa kyselemällä.

Jani Juva/050 362 8262


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.