Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

KOTKA: Kotkansaarella puutalokaksio heti vapaana


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt kapanen, 27. Syyskuuta 2021.:

Omakotitalomaista asumista kauniissa pihaympäristössä keskellä Kotkansaarta ! HETI VAPAA. Saat nauttia omakotielon eduista kerrostaloasumisen hinnalla, huoltoyhtiön hoitaessa pihatyöt etc. Tämä pientalojen ympäröimä talon oma piha-alue on varmasti Kotkansaaren kaunein lukuisine kukkaistutuksineen ja viihtyisine oleskeluympäristöineen. Asunnon edessä mukava terassi aamukahvin nautiskeluun aurinkoisina aamuina. Talo sijaitsee aivan meren ja Maretariumin kupeessa, eikä torille ja kauppoihinkaan ole matkaa 300 metriä enempää. Vieressä vehreät puistoalueet esim. koiran omistajille.

Tässä 44 m2:n huoneistossa mm. kunnostetut lautalattiat (nykyisin vaaleaksi maalattu), tammikuvioitu vaalea laminaatti olohuoneessa ja makuuhuoneessa, seinät vaaleaksi maalattu. Makuuhuoneeseen on asennettu parvi, joten sen alle mahtuu esim. etätyöpiste tai lasten leikkinurkkaus. Keittiö on todella iso ja sinne mahtuu hyvin isokin ruokailuryhmä.

Asunnon vuokra 588 eur/kk.

Vuokraan asunnon luotettavalle vuokralaiselle. Takuuvuokra vähintään 1 kk takuu ja sovittavissa.

Jos Sinulla on luottohäiriömerkintä tai vastaava, niin laita viestiä ja mietitään yhdessä miten vuokratakuuasia hoidetaan. Vuokraan siis asunnon myös luottotiedot menettäneelle, jos asiat muuten kunnossa. Myös lemmikkieläimet onnistuu.

Asunto on heti vapaa !!!

Mikäli kiinnostukseksi heräsi, ota yhteys sähköpostitse: asunnot.kapanen (at) gmail.com tai soita 040-5482 192 / Ari Kapanen. Ja pääset asuntoa katsomaan !!!

Kuvia löytyy täältä: https://asunnot.oikotie.fi/vuokrattavat-asunnot/kotka/16307697


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.