Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Vantaa, upouusi yksiö junaradan varrella


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Suvi, 07. Marraskuuta 2021.:

Tule asumaan valoisaan asuntoon, jossa kaikki pinnat hohtavat uutuuttaan. Jos arvostat uusia ja laadukkaita pintoja, tämä voisi olla sinulle sopiva uudeksi kodiksi. Asunnossa on hyvä pohjaratkaisu ja normaalia korkeampi huonekorkeus, joten asunto tuntuu neliöitään suuremmalta. Korkeat ikkunat antavat paljon luonnonvaloa ja avaruutta kahteen suuntaan, koska kyseessä on kulmahuoneisto. Asunnossa on lattialämmitys, joten pattereita ole tilaa viemässä. Seinät on vaaleat ja lattiassa on parketti.
Avokeittiössä on keraaminen liesi, uuni, astianpesukone sekä jääkaappi. Tilavassa kylpyhuoneessa liitäntämahdollisuus pyykinpesukoneelle. Asunnossa on ranskalainen parveke. Viereisen talon yläkerroksessa on uusi saunaosasto, joka on käytettävissä pientä korvausta vastaan ja jonka terassilla voi vilvoitella.

Asunto sijaitsee uudella asuinalueella Vantaan Asolassa. Rekolan asema on lähellä, joten junalla pääsee kätevästi esimerkiksi Helsinkiin (25 min), Tikkurilaan ja lentokentälle, Koivukylän palvelut ja Peijaksen sairaala ovat kävelyetäisyydellä. Asunnon lähistölle on rakentumassa Elmon urheilupuisto, johon nousee esim. uimahalli ja jäähalli. Alueella on hyvät ulkoilualueet.
Vuokralaisella pitää olla kotivakuutus.
Vuokra on 675e, ensimmäisen kuukauden vuokra kuitenkin vain 375e.


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.