Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

ESPOO/HENTTAA: vapaita huoneita yhteisössä


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Riika Lindholm, 11. Marraskuuta 2021.:

Hei!

Etsimme Henttaan Sydän -yhteisöön uusia asukkaita kahteen huoneeseen, toinen on heti vapaana ja toinen vapautuu vuodenvaihteessa. Olisitko sinä seuraava asukkaamme?

Kotimme on avara ja valoisa omakotitalo, joka sijaitsee lähellä Espoon keskuspuiston metsiä ja lenkkeilymaastoja. Yhteisömme jäsenet ovat kiinnostuneita maanläheisestä henkisyydestä, ihmisenä kasvamisesta sekä vuorovaikutustaitojen ja itsetuntemuksen kehittämisestä. Elämäntyylimme on enimmäkseen aika rauhallista, ja meistä on mukavaa jakaa arkea yhdessä esimerkiksi ruokapöydän ääressä tai lasten leikkien lomassa. Pidämme yhteiset tilat siisteinä, kunnioitamme toisten yörauhaa ja käytäntöihimme kuuluu vähäpäihteisyys.

Yhteisössämme asuu tällä hetkellä kuusi aikuista ja kaksi lasta. Aikuisten ikähaarukka on 25-41 ja lapset ovat 4-5-vuotiaita. Toivomme uudeksi asukkaaksi mukavaa ja lapsirakasta ihmistä, jolla olisi joustava ja rento suhtautuminen yhteisöelämään. Myös lapsen kanssa muuttaminen on mahdollista.

Vapautuvat huoneet ovat molemmat kooltaan n. 12 m2 ja sijaitsevat talon 3. kerroksessa. Oman huoneen lisäksi käytössä on yhteisinä tiloina iso olohuone, toimiva keittiö, sauna ja kylpyamme, wc ja suihku joka kerroksessa, kodinhoitohuone, varastotilaa ja oma piha. Kotimme sijaitsee AB-vyöhykkeellä, läheltä kotia kulkee bussi Matinkylään ja Suurpellosta on hyvät yhteydet mm. Espoon keskukseen, Leppävaaraan, Niittykumpuun ja Tapiolaan. Julkiset kulkuyhteydet Helsingin suuntaan ovat paranemassa merkittävästi keväällä bussien reittimuutosten myötä. Meillä on myös auto osittain yhteisessä käytössä.

Huoneen vuokra on 483 e/kk ja muut kulut keskimäärin 60-80 e/kk (takuuvuokra 2 kk). Valitettavasti meille ei voi ottaa lemmikkieläimiä.

Ole rohkeasti yhteydessä, jos kiinnostuit yhteisöstämme!

Yhteydenotot: henttaansydan@gmail.com

Henttaan Sydämen asukkaat

Ps. Voit lukea meistä myös tästä Maailman Kuvalehden haastattelusta, noin puolivälistä alkaen:
https://www.maailmankuvalehti.fi/2019/5/pitkat/ydinperheen-haastajat-yha-useampi-valitsee-itsensa-nakoisen-perheen/?fbclid=IwAR2-QSzp-OsLzcl531IhweESoMhP2TGkwM5J118umhgD5UvhTkT2k8yop-A


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.