Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Tampere / Etsitään kämppistä Tammelaan


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Tanja, 14. Marraskuuta 2021.:

ETSITÄÄN MUKAVAA KÄMPPISTÄ ihanaan asuntoon.

Etsitään neljättä asukasta Tammelantorin kupeeseen Pikilinnaan 1.12. alkaen (sovittavissa). Vuokrattavan huoneen koko on 17m2, koko asunnon pinta-ala on 148m2. Vuokra 480kk + 20€/vesi, netti sisältyy vuokraan. Sähkö ja muut kulut jaetaan tasan, takuuvuokra 500€.
Yhteisiä tiloja ovat iso keittiö, kaksi vessaa sekä kylpyhuone saunalla ja ammeella. Asunnossa sekä huoneessa on hyvin säilytystilaa! Käytössä on myös iso varastokoppi.
Täällä asuu Tanja, Elli, Pauliina sekä Ami-kissa! Arkemme on rauhaisaa ja kotoisaa, meillä on yleensä aina siistiä ja kunnioitamme muiden tarvetta omaan tilaan ja rauhaan.
Ollaan 25-38 vuotiaita ja uusi kämppis voisi olla suunnilleen samaan ikähaarukkaan osuva nainen. Kämppiskokoonpanoon saattaa alkuvuodesta tulla vielä muutoksia, sillä Pauliina etsii töiden takia Helsinkikotia.
Toiveenamme on löytää tähän luotettava ja muita kunnioittava kämppis, jonka kanssa voi hyvässä hengessä sopia asioista ja joka olisi ensisijaisesti etsimässä pidempiaikaista kotia.
Taloyhtiössä on menossa julkisivuremontti, jonka pitäisi valmistua joulukuussa 2021.
Remontti on siinä vaiheessa, että merkittävää haittaa asunnolle siitä ei enää ole.
Marraskuun ajan hyvitys -15%. Joulukuun osalta tilanne päivitetään remontin vaiheen mukaan.
Tuntuuko, että voisit olla meidän uusi kämppis?
Laita viestiä ja kerro samalla vähän itsestäsi ja ajatuksia kimppakämppäelämään.
Sopivan oloisten tyyppien kanssa voidaan sopia asunnolla vierailuista.


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.