Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HML: Kaurialan tornitaloista heti vapaa siisti asunto


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt kapanen, 25. Marraskuuta 2021.:

Etsimässä Hämeenlinnan keskustasta omaa asuntoa ? Nopealla aikataululla ?

Tässäpä juuri Sinulle oiva kohde. Voit muuttaa asuntoon sisään vaikka heti huomenna. Tarjoan siistissä kunnossa olevaa, valoisaa ja kivaa asuntoa käyttöösi Kaurialan kaupunginosasta.

Tässä vuokrattavassa kaksiossa on siisti 2012 uusittu kylpyhuone, laminaattilattiat joka huoneessa. Kylpyhuoneesta löytyy pesukoneelle paikka. Isossa keittiössä astianpesukone ja tilaa ruokapöydälle. Lisäksi tilavassa olohuoneessa ranskalainen parveke. Kaikissa asunnon ikkunoissa puusälekaihtimet.

Tämä 3. kerroksen ja 48m2:n asunto sijaitsee arvostetulla ja rauhallisella alueella aivan Hämeenlinnan keskustan palveluiden läheisyydestä, noin 400 metrin päässä Hämeenlinna-keskuksesta (Kauppakeskus Goodman). Lyhyen auto- / pyörämatkan päässä myös Tiiriön kauppakeskus. Mainiot ulkoilumaastot ja urheilupuistot lähellä. Viereen rakennetaan parhaillaan uutta koulua ja päiväkotia (homevapaata). Palvelut löytyvät siis lähellä, ja lähin lähikauppa noin 100 metrin päässä. Talossa on hissi. Putkiremontti tehty 2012, porraskäytävät maalattu v. 2021, taloyhtiön saunatilat uusittu v. 2012.

Vuokra 695 euroa.

Takuuvuokra 2 kk vuokravakuus, yksityiskohdat kuitenkin sovittavissa asiansa hoitaneen ja luotettavan vuokralaisen osalta.

Taloyhtiöllä alakerrassa tosi siisti sauna ja iso kph. Lisäksi alakerrassa pyykkitupa pesukoneineen ja kuivaushuoneineen. Säilytystilaa löytyy hyvin ylä- ja alakerran komeroista.

Mikäli kiinnostukseksi heräsi, vuokranantajan tavoitat sähköpostitse: asunnot.kapanen (at) gmail.com tai soita 040-5482 192 / Ari Kapanen.

Haluatko asuntoa katsomaan ? Pääset asuntoa katsomaan nopeallakin aikataululla, kun laitat viestiä minulle !

Kuvia täällä: https://asunnot.oikotie.fi/vuokra-asunnot/h%C3%A4meenlinna/16372043


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.