Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HKI, Hakaniemi, Näkinpuisto, 1 h+k+et+kph+makuualkovi = 36 m2, VAPAA!


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Hakaniemen Helmi, 25. Marraskuuta 2021.:

Tarjolla Helsingissä, Hakaniemessä, Näkinpuistossa, sisäpihan erittäin rauhallinen ja valoisa parvekkeellinen yksiö, Vetehisenkujalla. Lasitettu parveke tuo lisäneliöitä huomattavasti ympäri vuoden!

Vuokrapyyntö on 850,00 EUR/kk ja vuokravakuutena 2-3 kk:n vuokraa vastaava summa tilisiirtona sop. muk.

1 h + k + kph + makuualkovi ja et, pinta-ala on 36 m2 (ei tarkistusmitattu). Keittiössä on liesi, uuni ja jääkaappi-pakastin. Huoneisto on siisti ja remontoitu. Lattiamateriaali on tammiparketti.

Pohjaratkaisu on avara, tehokas ja käytännöllinen. Ikkunoista on viihtyisä näkymä etelään sisäpihalle, joka on lukittu ulkopuolisilta ohikulkijoilta.

Talossa on pyörävarasto, saunaosasto, pyykinkuivaustilat ja parkkihalli ja tenniskenttä! Kaupungin asukaspysäköintiparkkipaikkoja on myös hyvin tarjolla talon lähistöllä.

Vuokralaisella tulee olla maksuhäiriöttömät luottotiedot tai luottohäiriömerkinnöistä tulee esittää Luottokunnan/NETSin/www.omatieto.fi -sivuston antama kirjallinen selvitys.

Asunnon sijainti on loistava Hakaniemen torin tuntumassa rauhallisella vihreällä sisäpihalla ja liikenneyhteydet ovat loistavat eri puolille kaupunkia (raitiovaunut, bussit ja metro)! Tervetuloa tutustumaan!

Yhteydenotot: helsinki.apartments@outlook.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.