Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Kontula, Helsinki putkiremontoitu siisti yksiö metro läheisyydessä vuokrataan


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Anne, 30. Marraskuuta 2021.:

Vuokrataan edullinen, remontoitu ja siisti yksiö Helsingistä Kontulasta.

Asunnon koko on 27 m2. Asunto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Kontulan keskustassa. Asunnosta on hyvät kulkuyhteydet mm. Helsingin keskustaan metrolla, joka on kävelymatkan (n. 800 m) päässä asunnosta. Samalla metrolinjalla pääsee myös Myllypuron kampukselle alle kymmenessä minuutissa ja siitä Itäkeskukseen ja aina Espoon Matinkylään saakka. Kontulassa on kattavat palvelut mm. ostari (LIDL), terveyskeskus, kirjasto, uimahalli jne. ja palvelut sijaitsevat kävelymatkan päässä. Naapurustossa lähes kaikki ovat osakeasukkaita eli naapurit ovat rauhallisia.

Asuntoon on tehty putkiremontti vuonna 2019, jolloin asuntoon tehtiin remontti, jonka yhteydessä uusittiin keittiö, lattiat (vinyyliparketti) ja kylpyhuone sekä asunto maalattiin. Kylpyhuoneeseen mahtuu 60 cm pesukone. Asunto on pohjaratkaisultaan hyvä ja tilava, sekä aurinkoinen.

Vuokra 650 e/kk, vesimaksu oman kulutuksen mukaan. Vuokravakuus 2kk.
Asunto vapautuu 1.1.2022.

Etsimme pitkäaikaista vuokralaista ja edellytämme moitteettomia luottotietoja. Me emme korota vuokraa seuraavaan kahteen vuoteen.
Tiedustelut ja näytöstä sopiminen puhelimitse tai sähköpostilla.
p. 045 331 7848


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.