Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HKI, Kallio, 2h+kk+kph+et=36m2, vapautuu joulukuussa sop. muk.


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Matti, 07. Joulukuuta 2021.:

Tarjolla Helsingissä, Kalliossa, Sörnäisten metroaseman lähistöllä, 2.krs:n remontoitu, valoisa huoneisto, Aleksis Kivenkatu 10, Helsinki.

2 h + kk + et + kph, pinta-ala on 36 m2 (ei tarkistusmitattu). Keittiöstä löytyy liesi, uuni ja jääkaappi-pakastinlokerolla. Pyykinpesukonetta ei tarvita, sillä talossa on erittäin toimiva talopesula, jossa voi pestä vaatepyykin. Huoneisto on siisti ja remontoitu jokunen vuosi sitten. Talossa on putkiremontti tehty!

Pohjaratkaisu on avara, tehokas ja käytännöllinen. Huoneistossa on olohuone ja makuuhuone, joten pohjaratkaisu sopii hyvin yhdelle, kahdelle tai myös kahdelle kaverukselle soluhuoneiksi. Säilytystilat ovat erinomaiset. Ikkunoista on viihtyisä näkymä pohjoiseen Dallapén puistoon!

Vuokrapyyntö olisi 750,00 EUR/kk sop. muk. Vuokravakuus olisi tilisiirtona 2-3 kk:n vuokraa vastaava summa. Asunto vapautuu sop. muk. joulukuussa (15.12.-31.12.2021) tai sop. muk.

Talossa on pyörävarasto, pyykinkuivaustilat (ulko- ja sisätila), kaunis sisäpiha ja kaupungin asukaspysäköintiparkkipaikkoja on tarjolla runsaasti talon lähistöllä.

Vuokralaisella tulee olla maksuhäiriöttömät luottotiedot tai luottohäiriömerkinnöistä tulee esittää Luottokunnan/NETSin/www.omatieto.fi -sivuston antama kirjallinen selvitys.

Asunnon sijainti on erittäin keskeinen ja liikenneyhteydet ovat loistavat (raitiovaunut, bussit, junat, metro)!

Yhteydenotot aluksi sähköpostilla: helsinki.apartments@outlook.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.