Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TAMPERE huone kimppakämppässä, vapaa 1.2->


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Elina T., 30. Joulukuuta 2021.:

Etsimme uutta asukasta viiden hengen sekakimppakämppäämme 1.2.2022 ->
Meille on tärkeää, että koti tuntuu kodilta. Olemme neljä avarakatseista kolmenelikymppistä. Melko sekalainen poppoo. Yksi on kulttuurista ja luonnosta pitävä vastavalmistunut filosofian maisteri, joka etsii historian opettajan töitä. Toinen on kiertävä sirkustaitelija, joka on välillä paljon kotona ja välillä ei yhtään. Kolmas on opettaja ja kulttuurialan sekatyöläinen. Neljäs viimeistelee kasvatustieteen opintoja. Olemme kärryillä toistemme kuulumisista ja sovimme kämppään liittyvistä asioista yhdessä, mutta jokainen löytää kämpästä myös omaa tilaa. Joskus katsomme yhdessä elokuvan tai harrastamme muita projekteja, kuten tomaatin kasvatusta tai perjantaisaunomista.
Etsimme joukkoomme sopivaa kivaa tyyppiä. Toivomme, että sinulla on kokemusta kimppa-asumisesta ja että aidosti pidät siitä sen sijaan, että asuisit mieluummin yksiössä, jos siihen vain olisi rahaa. Olethan siisti ja avarakatseinen. Edellytämme sitoutumista siivousvuoroihin.
Yleistiedot kämpästä: Vuokrahinta 250e + vesimaksu 20e /kk. Tämän lisäksi sitoudut maksamaan jaetun osuuden sähköstä ja netistä sekä muista yhteisistä liikkuvista kuluista (n. 20e/kk). Vuokravakuus 500e. Sopimuksen kirjoittamisesta lisäksi veloitetaan vuokravälitysfirman puolesta 250e. Lisäksi laaja kotivakuutus vaaditaan. Luottotiedot tulee olla kunnossa.
Asunnossa on viisi hajallaan olevaa pientä makuuhuonetta, valtava olohuone / ruokailutila, keittiö, suihku/wc sekä wc ja tupakoimaton parveke. Asunto sijaitsee seitsemännessä kerroksessa. Neliöitä on paljon ja maisema hellii. Asunto ulottuu läpi talon, toisella puolella näkyy Hämeenpuisto ja toisella puolella sisäpihan ympäröimät talot.
Tutustuisimme mielellämme rauhassa kahvin äärellä samalla kun tulet katsomaan asuntoa. Jos emme kaikki ole sopivaan aikaan kotona, voi osa meistä keskustella kanssasi myös puhelimitse, Zoomitse tms. etäyhteydellä.
Laita viestiä jos kiinnostuit!
t.Elina, Vilhelmiina, Jonas ja Juhani


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.