Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Helsinki länsi, siisti ja rauhaisa huone


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Eeva, 09. Tammikuuta 2021.:

Rauhallinen, turvallinen ja siisti kiva oma huone vuokrataan rivitalohuoneistosta. Apukeittiö jossa pyykinpesukone, jääkaappipakastin, kuivausrumpu, mankeli, inductiokeittolevy , uuni ja mikro ym.
3 vuokrahuonetta vuokrauksessa. Koneellinen ilmanvaihto ja lattialämmitys:
Bussipysäkki on vieressä esim linja 30 kulkee Munkan ja Meilahden kautta Kamppiin, n. 25 min. Junaseisakkeelle on 10 min kävely ja juna Rautatientorille 12minuuttia ja Leppävaraan 3 minuutta. Palvelut vieressä ja hyvät yhteydet joka suuntaan.
Vuokra 520,- sis vesi ja sähkö. Vakuus 100,-.
Ei lemmikkejä ei tupakointia. Joustavat vuokraehdot. Kerro tarpeesi ja pyydä kuvia. Helppo ratkaisu. Kaikki on valmiina.


[ Takaisin päävalikkoon]

Paras kiinteistönvälitys/kiinteistönvälittäjä Turku - Tampere - Helsinki
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,98 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.