Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HKI, Kamppi, 1 h + avok + et + kph ja parvi = 33 m2


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Kampin helmi!, 05. Helmikuuta 2021.:

HKI, Kampppi, 1 h + avok + et + kph ja parvi = 33 m2

Tarjolla Helsingissä, Kampissa, 2.krs:n remontoitu, rauhallinen, sisäpihan viihtyisä parvellinen yksiö, Eerikinkatu 23, Helsinki.
1 h + avokeittiö + et + kph + parvi, pinta-ala on 33 m2 (ei tarkistusmitattu). Keittiöstä löytyy uuni, liesi, jenkkikaappi ja uusitut Ikean keittiökaapistot.
Pyykinpesukoneelle löytyy liitäntä ja pesukone voidaan myös toimittaa vuokralaiselle. Huoneisto on siisti ja remontoitu jokunen vuosi sitten. Talossa on putkiremontti tehty!
Pohjaratkaisu on tehokas ja käytännöllinen. Keittiö ja olohuone on yhdistetty kivaksi kokonaisuudeksi. Ikkunoista on viihtyisä näkymä itään rauhalliselle sisäpihalle, joka on lukittu!

Vuokrapyyntö olisi 800,00 EUR/kk sop. muk. Vuokravakuus olisi tilisiirtona 2-3 kk:n vuokraa vastaava summa. Asunto vapautuu sop. muk. helmikuun aikana tai sopimuksen mukaan.
Talossa on pyörävarasto, pyykinkuivaustilat (ulko- ja sisätila), kaunis sisäpiha, talon omia autopaikkoja ja kaupungin asukaspysäköintiparkkipaikkoja on lisäksi runsaasti tarjolla talon lähistöllä.

Vuokralaisella tulee olla maksuhäiriöttömät luottotiedot tai luottohäiriömerkinnöistä tulee esittää Luottokunnan/NETSin/www.omatieto.fi -sivuston antama kirjallinen selvitys.

Asunnon sijainti on erittäin keskeinen ja liikenneyhteydet ovat loistavat (raitiovaunut, bussit, junat, metro) eri puolille kaupunkia!

Yhteydenotot aluksi: helsinki.apartments@outlook.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Paras kiinteistönvälitys/kiinteistönvälittäjä Turku - Tampere - Helsinki
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,98 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.