Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HKI, Punavuori, 1 h + avok + et + kph = 26 m2, vapautuu 1.3.2022


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Punavuoren Helmi, 12. Helmikuuta 2021.:

HKI, Punavuori, 1 h + avok + et + kph = 26 m2

Tarjolla Helsingissä, Punavuoressa, 1. krs:n remontoitu, rauhallinen, sisäpihan viihtyisä yksiö, Merimiehenkatu 33, Helsinki. Sisäpiha on lukittu, johon ohikulkijat eivät pääse. Huoneisto sijaitsee noin 3-4 metriä maanpinnan yläpuolella!

1 h + avokeittiö + et + kph, pinta-ala on 26 m2 (ei tarkistusmitattu). Keittiöstä löytyy uuni, liesi, jääkaappi pakastinlokerolla ja peruskeittiökaapistot, jotka olisi tarkoitus uusia putkiremontin yhteydessä, joka alkaa pian. Vuokra voidaan sopia erittäin kohtuulliseksi putkiremontin ajaksi ja taloyhtiö on luvannut asumisedellytykset koko putkiremontin ajaksi, joka kestää pienen hetken ja sen jälkeen huoneistossa on täysin uusi, hotellihuoneen tasoinen kylpyhuone!

Pyykinpesukonetta ei tarvita, sillä taloyhtiössä on eritäin toimiva ja uusittu talopesula!

Huoneisto on siisti ja remontoitu jokunen vuosi sitten. Upea lautalattia piristää koko huoneiston ilmettä!
Pohjaratkaisu on tehokas ja käytännöllinen. Avokeittiö ja olohuone on yhdistetty kivaksi kokonaisuudeksi. Ikkunoista on viihtyisä näkymä länteen rauhalliselle sisäpihalle, joka on aina lukittu!

Vuokrapyyntö olisi 700,00 EUR/kk sop. muk. ja siitä voidaan neuvotella joustavasti sop. muk. Vuokravakuus olisi tilisiirtona 2-3 kk:n vuokraa vastaava summa. Asunto vapautuu sop. muk. 01.03.2022 tai maaliskuun aikana sopimuksen mukaan.

Talossa on pyörävarasto, pyykinkuivaustilat (ulko- ja sisätila), kaunis sisäpiha ja kaupungin asukaspysäköintiparkkipaikkoja on tarjolla runsaasti talon lähistöllä. Meren läheisyys ja ulkoilualueet Kaivopuistossa on vain kivenheiton päässä!

Vuokralaisella tulee olla maksuhäiriöttömät luottotiedot tai luottohäiriömerkinnöistä tulee esittää Luottokunnan/NETSin/www.omatieto.fi -sivuston antama kirjallinen selvitys.

Asunnon sijainti on erittäin keskeinen ja liikenneyhteydet ovat loistavat (raitiovaunut, bussit, junat, metro) eri puolille kaupunkia!

Yhteydenotot: helsinki.apartments@outlook.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Paras kiinteistönvälitys/kiinteistönvälittäjä Turku - Tampere - Helsinki
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,98 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.