Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Haluatko vuokrata huoneen varastoksi edullisesti kehä 1 varrelta? 300 euroa.


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Kimppakämppä/varasto, 20. Helmikuuta 2021.:

Room in duplex house for rent for 500 euro. If you are using it only as storage then rent is 300 euro per month. Ask more information in English.

Oletko paljon matkaava, mutta tarvitset tavaroillesi varaston ja mahdollisuuden yöpyä Helsingissä? Mulla on paritalo neliöstä huone tyhjänä kauppakeskus Kaaren vierestä.

Vuokra on 300 euroa niiltä kuilta kun et asu ja 500 euroa jos päätät asua täällä. Asun yksin loppu vuoteen asti. Asuminen mahdollista loppu vuoteen asti ainakin. Siitä eteenpäin voi pitää tavaroita huoneessa. Ei ole hetkeen tarvetta sille.

Neliöitä noin 12 m2, mutta tavaroita voi laittaa myös pihavarastoon tai kodinhoitohuoneen kaappiin. Koko asunto on vajaa 100 neliötä ja pihalla voi pysäköidä. Wifi ja pyykkihuone.

Vakuus 900 euroa. Ulkoalueilla ja osassa asunnon sisäaluetta tallentava 24/7 kameravalvonta.

Contact by Whatsapp or SMS/Laita viesti whatsappissa tai SMS. 0 5 0 5 6 2 8 9 5 5

Don´t call directly, i probably dont have time to answer .


[ Takaisin päävalikkoon]

Paras kiinteistönvälitys/kiinteistönvälittäjä Turku - Tampere - Helsinki
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,98 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.