Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Helsinki, Kommuuni Pikku-Huopalahdessa etsii uutta asukkia


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Santeri, 24. Helmikuuta 2021.:

Kommuuni Pikku-Huopalahdessa etsii uutta asukkia!

Halutaan sut elävöittämään kotiamme! Onko sulla etsinnässä koti, jossa on rento tunnelma ja olohuoneesta kaikuu groovia musaa ja vasta jauhetun kahvin tuoksua? Koti, jossa saat huoletta vetäytyä oman huoneen rauhaan, mutta myös yhtälailla jakaa ajatuksia kämppisten kanssa ihan perus elämästä, kuten myös kirjallisuudesta, tieteistä, musiikista, harrastuksista tai milloin mistäkin. Koti, jossa hyvä ruoka ja elämän pienet ilot pääsevät ansaitsemaansa kunniaan, kuten asuintoverisikin? Oletko iloinen, muita kunnioittava, luova, rauhallinen, mutta silti eläväinen ihminen? Jos vastasit ylläoleviin kysymyksiin kyllä, saatat olla uusin toverimme!

Kommuunissa vapautuu 1.4. alkaen 9m2 huone. Vuokra on 453 € kuukaudessa, sisältäen veden & nettiyhteyden. Sähkö verotetaan erikseen ja kotivakuutus tulee ottaa. Takuuvuokra on yhden kuukauden vuokran suuruinen ja maksetaan meidän päävuokralaiselle.

Asunto sijaitsee Tilkantorin välittömässä läheisyydessä Pikku-Huopalahdessa. Lähes 100-neliöinen valoisa läpitalonhuoneisto on mainio ratkaisu kommuuniasumiseen. Yhteisiin tiloihin kuuluu näppärä keittiö, avoin ja valoisa olohuone, parveke merinäköalalla, kylppäri, vessa ja eteinen. Yhteisiä tiloja saa hyödyntää mielensä mukaan vaikkakin erityisesti arkena talon olisi hyvä hiljentyä iltasella. Siivous hoituu vuoroviikoin. Asunnosta on loistavat yhteydet niin luontoon, keskustaan kuin lähikauppaankin (24h Alepa ja muut kaupat ihan vieressä). Seurasaari ja Keskuspuisto ovat kivenheiton päässä, ja 10 ratikan pysäkille ja Manskun dösäreille lampsii muutamassa minuutissa.

Kämppiksiksi saat Anssin, Santerin ja Justiinan. Anssi puuhailee milloin mitäkin, viettää paljon aikaa erilaisten raksatöiden, retkeilyn ja musaprojektien parissa, soittaa intohimoisesti kitaraa, temppuilee slacklinella ja kiipeilee. Santeri on puuhaillut kansalaisjärjestöhommia eläinoikeusteemalla aika pitkään, mutta nyt ne on tauolla opiskelujen vuoksi. Tällä hetkellä kiinnostuksen kohteena on erityisesti hitaat aamut ja teen juonti. Justiina on töissä kahvilassa ja saattaa sieltä ajoittain tuoda kotiintuliaisiksi myös herkkuja. Hän nauttii ruoanlaitosta ja leipomisesta, sarjojen maratoonaamisesta sängyn pohjalla, taiteesta ja eläimistä. Meidän iloihin kuuluu hyvät keskustelut, ruoanlaitto, leffa- ja dokkari-illat ja muu tekeminen yhdessä. Arvostamme kodin rauhaa ja vakautta.

Jos kuulet Pikku Huopalahden kutsuvan nimeäsi, laita mulle viestiä ja kerro itsestäs!

oaxakwi@gmail.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Paras kiinteistönvälitys/kiinteistönvälittäjä Turku - Tampere - Helsinki
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,98 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.