Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HML, juuri remontoitu heti vapaa 48 m2 kaksio Kaurialassa


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt kapanen, 12. Maaliskuuta 2021.:

Remontoitu kaksio valmiina juuri Sinulle. Asunto on nyt tyhjillään, eli Sinun muuttoa odottamassa. Sisäremontin yhteydessä kodinkoneet on vaihdettu uusiin, joten täältä löytyisi käyttöösi siisti ja kiva 48 m2 asunto. Asunnon seinät ja katot ovat valkoiset, lattioissa laminaatti, olohuoneessa savutammi ja makuuhuoneessa puunvärinen laminaatti.

Kylpyhuoneesta löytyy pesukoneelle paikka. Isossa keittiössä uudet kodinkoneet, uusi astianpesukone, uusi jääkaappi ja tilaa ruokapöydälle. Kaikissa asunnon ikkunoissa puusälekaihtimet.

Asunnossa ranskalainen parveke, eli koko seinän korkuisen oven saa auki ulkoilmasta nauttiakseen.
Lapsille löytyy myös koulu ja päiväkoti 300 metrin päästä. Uusi Kaurialan koulukeskus on juuri valmistumassa talon läheisyyteen, varmuudella hyvän sisäilmankoulu. Uusi päiväkoti löytyy myös.

Asunto sijaitsee 3. kerroksessa arvostetulla ja rauhallisella alueella aivan Hämeenlinnan keskustan palveluiden läheisyydestä. Valtavaan kauppakeskus Goodmanniin matkaa noin 400 metriä, lisäksi noin kahden kilometrin auto- / pyörämatkan päässä Tiiriön lukuisat kauppakeskukset. Kuin myös Tiiriön mainiot ulkoilumaastot ja urheilupuistot. Palvelut löytyvät siis läheltä, ja lähin ruokakauppa noin 100 metrin päässä. Talossa on hissi. Putkiremontti tehty 2012, porraskäytävät maalattu v. 2021, taloyhtiön saunatilat uusittu v. 2012.

Vuokra 669 euroa.

Takuuvuokra sovittavissa. Vuokraan asunnon luotettavalle vuokralaiselle.

Taloyhtiöllä alakerrassa tosi siisti sauna ja iso kph. Lisäksi alakerrassa pyykkitupa pesukoneineen ja kuivaushuoneineen. Säilytystilaa löytyy hyvin ylä- ja alakerran komeroista.

Asunnolla näyttö sunnuntaina 13.3.2022 klo 15-16.

Jos et tuolloin kerkeä asunnolle sitä katsomaan, niin laitapa viestiä minulle asunnot.kapanen (at) gmail.com tai soita 040-5482 192 / Ari Kapanen. Asunnonomistajana siis vuokraan asuntoa, ei välityspalkkiota.

Kuvia remontista ja asunnosta löytyy täältä:
https://asunnot.oikotie.fi/vuokra-asunnot/h%C3%A4meenlinna/16647420


[ Takaisin päävalikkoon]

Paras kiinteistönvälitys/kiinteistönvälittäjä Turku - Tampere - Helsinki
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,98 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.