Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HKI: Punavuori, 26 m2 yksiö, vapaa 15.4.22, vuokra 550,00 EUR


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Punavuoren Helmi, 26. Maaliskuuta 2022.:

Tarjolla Helsingissä, Punavuoressa, sisäpihan rauhallinen ja valoisa remontoitu yksiö, Merimiehenkatu 33.

Vuokrapyyntö on 550,00 EUR/kk ja vuokravakuutena 2-3 kk:n vuokraa vastaava summa tilisiirtona sop. muk.

1 h + avokeittiö + et + kph, pinta-ala on 26 m2 (ei tarkistusmitattu). Keittiössä liesi, uuni ja jääkaappi-pakastinlokerolla. Huoneisto on siisti ja remontoitu. Talossa on nyt putkiremontti menossa ja siitä johtuu hieman asumishaittaa, mutta asumisedellytykset on luvattu.

Pohjaratkaisu on avara, tehokas ja käytännöllinen. Ikkunoista on viihtyisä näkymä länteen sisäpihalle, joka on lukittu ulkopuolisilta!

Talossa on pyörävarasto, talopesula, sauna, pyykinkuivaustilat, sisäpiha ja kaupungin asukaspysäköintiparkkipaikkoja on hyvin tarjolla talon lähistöllä.

Vuokralaisella tulee olla maksuhäiriöttömät luottotiedot tai luottohäiriömerkinnöistä tulee esittää Luottokunnan/NETSin/www.omatieto.fi -sivuston antama kirjallinen selvitys.

Asunnon sijainti on loistava Helsingin keskustan tuntumassa ja liikenneyhteydet ovat toimivat (raitiovaunut ja bussit,) eri puolille kaupunkia! Tervetuloa tutustumaan!

Yhteydenotot: helsinki.apartments@outlook.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Paras kiinteistönvälitys/kiinteistönvälittäjä Turku - Tampere - Helsinki
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,98 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.